Izrada i fiskalizacija računa.

Sastavljanje računa i ponuda

FisOffice je pouzdano rješenje za izradu i fiskalizaciju računa bez dodatnih uređaja.

Katalog usluga i proizvoda

Možete unaprijed definirati svoj katalog usluga i pri izradi računa jednostavno odabirati usluge iz izbornika.

Lista klijenata

Ukoliko želite na svojim računima izraziti ime klijenta, sastavite svoju listu klijenata i kod izrade računa samo kliknite na odabrano ime.

Registracija novih korisnika

Registracija za korisnike koji prvi puta otvaraju svoj FisOffice profil.

*E-mail:
*Zaporka:
*Ponovite zaporku:
Display name:

Osnovne informacije o rješenju FisOffice

O rješenju FisOffice ?

FisOffice je jednostavna web aplikacija koja za izradu računa i fiskaliziranje gotovinskih računa koristi web preglednik i običan uredski printer. Kroz aplikaciju se izrađuju gotovinski računi (gotovina, kartice, ček) koji se prije ispisa fiskaliziraju odnosno u Poreznu se šalje zahtjev za dohvaćanjem JIR-a (jedinstveni identifikator računa), JIR se automatski upisuje na račun i račun se šalje na ispis. Kroz aplikaciju se izrađuju i transakcijski računi (virmanski odnosno uplate na žiro račun) koji se ne fiskaliziraju nego se odmah šalju na ispis.

Zašto odabrati FisOffice ?

 • Brzo i lako izdavanje računa

  Račun možete izraditi na bilo kojem računalu te ga ispisati na običnom uredskom printeru. Kako bi si dodatno olakšali postupak imate mogućnost unaprijed definirati
  cjenik / katalog proizvoda te i prethodno izraditi ponude i povezati ih s računima.

 • Bez skrivenih troškova

  Kod rješenja FisOffice nema apsolutno nikakvih skrivenih troškova - za rad se koristi vaše postojeće računalo, za ispis računa se koristi vaš postojeći printer i obični papir, a za Internet pristup vaš postojeći operater. U cijenu je također uključena podrška i backup (sigurnosna kopija podataka) kroz cijelo vrijeme trajanja pretplate. Mjesec dana probnog perioda osigurava vam da se potpuno upoznate s programom i procijenite kvalitetu FisOffice rješenja za fiskalizaciju računa. Otvorite svoj profil besplatno i isprobajte aplikaciju (u probnom periodu vidite stvarni rad aplikacije uz ograničenje stvarne veze s Poreznom upravom i probnim ispisom računa). Aplikaciju možete isprobavati mjesec dana besplatno a sve postavke definirane u probnom profilu ostaju vam sačuvane nakon što odaberete svoj plan pretplate.

 • Koriste ga svi – od malih obrta do velikih tvrtki

  U račun se stavke upisuju proizvoljno ili se povlače iz kataloga, ali za izradu računa u FisOffice ne treba imati unaprijed definiran i učitan cjenik. Zbog toga je FisOffice odličan izbor za djelatnosti koje u svojem poslovanju imaju većinom netipizirane usluge i proizvode i stavke računa trebaju detaljnije opisivati. Branša koja najčešće koristi FisOffice su odvjetnici, arhitekti, geodeti, zdravstveni djelatnici (stomatolozi i privatne prakse), prevoditelji, hosteli, turističke agencije, građevinski obrti, stolarije, autoškole...

image

Funkcionalnosti

 • Sastavljanje računa

  Sve što vam treba za sastavljanje računa je: ime klijenta (nije obavezno), usluga ili više njih (proizvoljan upis ili odabir iz kataloga), iznos i način plaćanja. O svemu ostalom - izračun PDV-a, datum računa, broj računa, ZKI, JIR i ostale oznake - aplikacija brine sama.

 • Fiskalizacija računa

  FisOffice, prema odabranom načinu plaćanja, sam vodi računa o tome koji se računi fiskaliziraju (gotovinski), a koji ne (transakcijski). Računi za gotovinske primitke se šalju u Poreznu upravu, dohvaća se JIR i automatski se ispisuje na račun.

 • Izdavanje računa

  Za ispis računa se koristi vaš postojeći printer i obični uredski papir (A4 i A5 format). Izaberite svoj izgled računa u preko 50 ponuđenih izgleda i dodatno ga prilagodite svojim potrebama i željama - postavite logo, upišite broj računa za uplate, upišite dodatne napomene...

 • Sastavljanje ponuda

  FisOffice podržava i izradu ponuda/predračuna u kojima svojim klijentima dajete potpunu i transparentnu informaciju o svojoj ponudi i podacima za uplatu. Ponude se, između ostalog, mogu izvesti u PDF i slati e-mailom.

 • Katalog usluga

  Kako ne biste morali na svakom računu iznova upisivati uslugu i cijenu usluge, unaprijed možete definirati svoj katalog usluga i pri izradi računa jednostavno odabirati usluge iz izbornika.

 • Lista klijenata

  Ukoliko želite na svojim računima izraziti ime klijenta, a imate klijente kojima često izdajete račune, sastavite svoju listu klijenata i kod izrade računa samo kliknite na odabrano ime.

FisOffice paketi i cijene

Pored povoljne godišnje pretplate, polugodišnji paket je pogodan za sezonce (fiskalne blagajne za privatni smještaj i sl.)

Mjesečno

10,00 €

idealno za početno isprobavanje
 • Bez ugovorne obveze
 • Bez nabave hardvera
 • Neograničen broj računa
 • Besplatna podrška
 • Bez instalacije

Polugodišnje

45,00 €

Idealno za sezonce
 • Sve što i mjesečno plus...
 • Sezoncima je omogućeno mirovanje profila
 • Manje brinete o aktivnosti profila

*Cijene su izražene bez PDV-a.

U potpunosti prilagođen korisniku

Naš asistent bavi se uvijek aktualnom fiskalizacijom. FisOffice je rješenje za Vas bez velikih troškova i skupih blagajni.

Naša filozofija

Gotovo sve tvrtke bile one male, malo veće, obrtnici ili paušalisti imaju svoje računalo, printer i internetsku vezu. Ništa drugo im i ne treba uz najpovoljnijeg asistenta za izradu i fiskalizaciju računa - FisOffice Web. Uz vlastitu zaporku radit će ponude, račune, povezivati ponude s računima, staviti logo, automatski ispisati datum, vrijeme i broj računa.

Naše putničke agencije, arhitekte, geodete i građevinske obrte posebno veseli funkcionalnost koju smo dodali u samo sastavljanje računa, pa tako možete izabrati "posebni postupak oporezivanja - putničke agencije" ili "prijenos porezne obveze za usluge u građevinarstvu".

Kako ne bi ostalo sve na funkcionalnostima napravili smo tri nova izgleda računa - dva nova i jedan kao i do sada za A4 format i jedan za A5 format, a svoje račune (i ponude) možete pored crno-bijele i "obojati" u šest različitih boja i birati između dva fonta. Kad se sve zbroji i pomnoži, to je 56 različitih izgleda računa.

FisOffice

Zakonski usklađeno pregledno i jednostavno rješenje za izradu i fiskalizaciju računa.

Otvori besplatni probni profil